Esimene casting “Tantsutäht” edukalt läbi viidud! Õnnitleme võitjat ja täname kõiki osalejad!

Muusikali „Märka inimeses imet“ esimene casting toimus Jõhvi kontserdimajas 22. septembril 2017. Castingus osales umbes kakssada inimest kogu Eestist, seal hulgas Tallinnast, Tartust, Kiviõlist, Kohtla-Järvelt, Jõhvist, Sillamäelt, Narvast ja isegi Tõrvast. Professionaalne žürii valis välja 10 parimat soolo-esinejat, kes osalevad edasi muusikali valmisprotsessis. Grand Prix 500 euro võitis Edgar Rahimov, Tartust „Vogue“ tantsu eest.

Castingus osalesid nii professionaalid kui ka harrastajad, solistid ja erinevad tantsukollektiivid. Osalejad esinesid erinevates tantsustiilides, alatest jazzist kuni showtantsuni. Castingul olid huvitavad esinemised ja meeldejäävad kostüümid. Kontserdil oli suur vaatajaskond ja publik naudis showd.

Sillamäe LÜ ja partnerid tänavad kõiki kes võtsid osa I castingul ning kutsub kõiki osalejaid esilavastusele 22.02.2018 kell 18.00 Tallinnas, Nordea Kontserdimajas.

Järgmisel castingul valitakse näitlejaid ja näitleja-lauljad.
Teine casting toimub 30. oktoobril Tartu Vanemuise teatri väikeses majas kell 10.00 ning 1. november Shate Tantsukoolis.

Lisainfo veebil: http://muusikal.sscw.ee/kontsert-voistlused/kontsert-voistlus-tantsutaht/

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *